Bike-Improvement

Fietsmeting-ds

Zadels testen

Bike-Improvement c.v.                                      Gsm: 0492/ 31 00 71 Herentalsebaan 22 b  2520 Ranst                      ING: BE37 3630 9072 2928 Btw: BE0838.572.819                                       BIC code: BBRUBEBB                                   
Om onze klanten goed te kunnen helpen om het juiste en vooral stabiele zadel te kiezen, hebben we een uitgebreid assortiment zadels tot onze beschikking. Waar wij ons vooral op focussen is dat het bekken stabiel blijft tijdens het fietsen. Het bekken mag wel horizontal bewegen tijdens een trapbeweging maar wanneer het bekken telkens kantelt dan ontstaat er een spanning in de rug op de hoogte van het bekken en de onderste ruggewervels. Deze bekkenkanteling is dikwijls de oorzaak van rugpijn in de onderste ruggewervels. Ook is er gekeken naar het comfort in het perineum en druk op de zitbotten. Zo zijn wij tot deze reeks van testzadels gekomen zodat we bijna iedere klant kunnen helpen voor hun specifieke problemen. Ook voor specifieke doeleinden hebben wij het perfecte zadel zoals Triatlon, Tijdrit en Mtb. Na grondige analyse en uitgebreide testing hebben we de volgende 4 merken van zadels in het testprogramma opgenomen. Nu ook mogelijkheid tot zadeldrukpuntmeting! 65€ ISM zadels - Selle San Marco zadels - Cobb zadels  - SMP zadels - Gebiomized Met deze zadels kunnen we ,naar onze mening, bijna elke klant helpen in zijn zoektocht naar het meest comfortabele zadel. Elk type zadel heeft zijn specifieke kenmerken om de moeilijkste klanten toch een uitmuntend zadel te kunnen aanbieden. De testzadels kunnen gratis één week getest worden. Elke bijkomende week kost de klant 10€ indien niet tot aankoop wordt overgegaan.

Zadels !

Selle San Marco We hebben ons gamma testzadels uitgebreid en verdelen nu ook Selle San Marco zadels. Echter niet alle modellen dragen onze goedkeuring mee. De hieronder genoemde zadels zijn na uitvoerige testen met Gebiomized zadeldrukpuntmeting goed bevonden.
ISM zadels Ism zadels zijn zadels speciaal gemaakt voor personen die geen of weinig druk in het perineum kunnen verdragen of voor mannen die door prostaatproblemen geen druk in het perineum mogen hebben. Ook voor triatlon en tijdrit zijn deze zadels uitermate geschikt. Ze hebben in hun gamma een uitgebreid assortiment.Wij helpen je daarin om, het voor jou speciefieke probleem, een passend zadel  te vinden. De zadels waar wij het beste resultaat bekomen zijn:
Attack 6:                                                                                     Time Trial 2: Prijs: 215€                                                                                       Prijs:195€ PN1.1                                                                                          Prologue:                                                                                      Prijs:135€                                                                                        Prijs:165€ Adamo Road:                                                                               PR 2.0                                                                             Prijs:165€                                                                                        Prijs:135€ Website Ism zadels klik hier.
Cobb zadels Cobb zadels zijn de allernieuwste zadels op de markt. Zij hebben de laatste nieuwe ontwikkelingen wat betreft stabilizatie en optimale bekkenkanteling in hun zadels verwerkt. Deze zadels zijn niet in de detailhandel te koop en enkel via hun website of Bike-fitters te verkrijgen. Website Cobb zadels klik hier
Gewicht: 228 gram Breedte: 151 mm Breedte neus: 35 mm Rail: Crome Molly Hollow Lengte rail: 80 mm 199 €
Gewicht: 228 gram Breedte: 151 mm Breedte neus: 35 mm Rail: Crome-Molly  Hollow Lengte Rail: 80 mm 199 €
Gewicht: 265 gram Breedte: 155 mm Breedte neus:40 mm Rail: Crome-Moly  Hollow Lengte Rail: 105 mm 199 €
Gewicht: 150 gram Breedte: 151 mm Breedte neus: 35 mm Rail: Carbon Lengte Rail: 80 mm 319 €
Gewicht: 120 gram Breedte: 151 mm Breedte neus: 35 mm Rail: Carbon Lengte rail: 80 mm 339€
Gewicht:319 gram Breedte: 135 mm Breedte neus:55 mm Rail: Crome-Moly Hollow Lengte Rail: 105 mm 219€
Gewicht:318 gram Breedte: 148  m Breedte Neus: 54 mm Rail: Crome-Moly  Hollow Lengte Rail:105 mm 209 €
Gewicht: 294 gram Breedte: 130 mm Breedte Neus: 35 mm Rail: Crome-Moly Hollow Lengte Rail: 75 mm 199 €
SMP Zadels
De zadels van Smp zijn vooral gekenmerkt door hun speciale vormgeving. Vooral de doorlopende opening in het midden van het zadel probeert men de druk in het perineum weg te nemen. Door de kuipvorming van het zadel heeft men geprobeerd om maximaal comfort aan te bieden. Men kan kiezen uit verschillende breedtematen en densiteit. Zie tabel hieronder:
Geen vulling Broekmaat:Xs-S-M Prijs:168€
Lichte vulling Broekmaat: Xs-S-M Prijs:168€
Geen vulling Broekmaat:Xs-S-M Prijs: 164€
Lichte vulling Broekmaat: M-L-XL Prijs:169€
Geen vulling Broekmaat:M-L-XL Prijs: 169€
Standaard vulling Broekmaat:Xs-S-M-L Prijs:269€
Standaard vulling Broekmaat:M-L-XL Prijs:169€
Standaard vulling Broekmaat:M-L-XL Prijs:169€
Standaard vulling Broekmaat:L-XL-XXL Prijs:269€
Dikke vulling Broekmaat:M-L-XL Prijs:169€
Dikke vulling Broekmaat:L-XL-XXL Prijs:169€
Dikke vulling Broekmaat:L-XL-XXL Prijs:168€
Aspide Small en Wide
Mantra Small en Wide
Prijs: 85€ Inclusief juiste plaatsing
Prijs: 85€ Inclusief juiste plaatsing
San Remo
Merica
Tenace
One-Fifty one
Carbon One
Fifty Five
Randee
V-Flow
Nieuw!!! Vanaf nu zijn wij verdeler van de Gebiomized zadels speciaal ontworpen voor Bike Fitters.
Zowel de Sleak als de Area Gebiomized zadels kosten 139€